Forte-käsittely

Puhdas toimii paremmin!

Kasvava kiinnostus yhä puhtaampaan maailmaan asettaa uusia vaatimuksia moottoreille, öljyille ja polttonesteille. Tämä edellyttää säännöllistä puhdistusta huoltojen yhteydessä. Forté-tuotteet pitävät moottorin puhtaana. Ne varmistavat, että ajoneuvo on aina huippukunnossa. Ne lisäävät käyttövarmuutta ja parantavat myös ajoneuvon suorituskykyä.

Forté-tuotteet pitävät moottorin puhtaana. Kun Forté-puhdistustuotteita käytetään jokaisen huollon yhteydessä, moottori ja polttonestejärjestelmä puhdistuvat sisäpuolelta. Näin auto toimii parhaalla mahdollisella teholla ja kulkee tasaisemmin. Puhdistus optimoi myös polttonesteenkulutuksen ja varmistaa puhtaammat pakokaasut!  Lue lisää Forten hyödyistä!

 

Suositukset!
  • Forté New Generation Motor Flush puhdistaa moottorin voiteluöljyjärjestelmää säännöllisesti öljynvaihdon yhteydessä kahden vuoden tai 60 000 km välein ja tarvittaessa useammin. Lue lisää!
  • Forté Advanced Diesel Fuel Conditioner puhdistaa ja voitelee koko dieselmoottorin polttonestejärjestelmän. Lue lisää!
  • Forté DPF Cleaner and Regenerator poistaa lian hiukkassuodattimesta sekä nopeuttaa ja täydentää sen puhdistumista. Lue lisää!
  • Forté Diesel Turbo Cleanerin ohjeiden mukainen käyttö turbodieselmoottorien polttonestejärjestelmissä antaa seuraavat hyödyt: Lue lisää!
  • Forté Fuel & Emission Improver on monipuolinen ja tehokas bensiinimoottorin puhdistukseen tarkoitettu tuote. Tuote on kehitetty saavuttamaan paras puhdistus- ja suojauslopputulos, myös uusimmissa kehittyneimmissä bensiinimoottoreissa. Tuote sopii myös katalysaattoriautoille ja kaksitahtisten moottoreiden puhdistamiseen. Tuote on tarkoitettu käytettäväksi imuventtiilien ja palotilan karstan poistoon erityisesti pitkien huoltovälien yhteydessä (yli 12 kk tai 20 000 km). Lue lisää!
  • Forté Fuel System Cleaner puhdistaa kaikki moottorin osat, joiden kautta polttoneste kulkee nesteenä, suuttimet mukaan lukien. Lue lisää!
  • Forté Automatic Transmission Treatment on erikoistuote, joka tehostaa automaattivaihteistoöljyn (ATF) voitelu- ja suojaominaisuuksia ja varmistaa sujuvan vaihteensiirron. Lue lisää!
  • Forté Diff and Gear Treatment on vaihteistoöljyyn lisättävä täysin tasapainotettu lisäaineyhdistelmä. Sitä käytetään käsivalintaisissa vaihteistoissa, tasauspyörästöissä, vaihteistoissa ja teollisuusvaihteissa. Lue lisää!
  • Lue muut (autoihin) suositukset!